fbpx

EVY är en revolutionerande och patenterad svensk hudvårdsteknologi - SOM FÖRSTÄRKER AKTIVA INGREDIENSER OCH DIN HUDBARRIÄR.

Läs Mer

Välj en produkt
som passar din hud

 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Se alla
 • Alla
 • SPF 10 FÖR DEN REDAN SOLBRUNA
 • SPF 20 FÖR DEN SOM SÄLLAN BLIR RÖD
 • SPF 30 FÖR DEN KÄNSLIGA
 • SPF 30 BARN PASSAR HELA FAMILJEN
 • SPF 50 FÖR DEN ALLRA KÄNSLIGASTE
 • SPF 50 BARN FÖR DE ALLRA MINSTA
 • AFTERSUN LUGNAR OCH ÅTERFUKTAR UPP TILL 12 TIMMAR
 • DAILY UV FACE MOUSSE Ett dagligt skydd mot solskador och yttre föroreningar
 • DAILY TAN ACTIVATOR VÅRDANDE OCH MELANINSTIMULERANDE
 • DAILY REPAIR MOUSSE FÖR TORR, KÄNSLIG OCH EKSEM HY

6 anledningar
till att hudläkare
rekommenderar EVY

How it works

FÖREBYGGER TIDIGT ÅLDRANDE

80-90 % av för tidiga ålderstecken på huden beror på solen och en av tre svenskar har synliga solskador. En smart och billig investering är därför att dagligen använda ett effektivt solskydd. Utöver EVYs unika grundformula och solfilterblandning som ger dig över 90 % UVA-skydd av SPF-värdet, så har vi tillsatt C och E vitamin, kollagen och silkesextrakt för att motverka och reparera solens skador på huden. EVY hjälper dessutom din hud att bevara sin fukt. Eftersom våra produkter skyddar din hud mot brännskada, så kan melaninet i huden utveckla en vacker brun färg som håller länge.

SKYDDAR DE KÄNSLIGASTE

EVYs samtliga produkter är utvecklade för den mest känsliga huden. Ingredienserna i produkterna är noga utvalda, testade och väldokumenterade. EVY sunscreen mousse kliniskt testade ( 96timmars patchtest) på en panel med känslig hud. Den rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter för den som lider av soleksem, solallergi, eller som får hudutslag av vanliga solskydd och av Svenska Vitiligoförbundet. EVYs grundformula skyddar din hud mot irriterande ämnen och kemikalier. Därför är den ett bra alternativ även för dig som har andra hudproblem, exempelvis vatten- eller nickelallergi.

MILD FORMULA FÖR DE MINSTA

EVY solskydd för barn kan användas från 6 månaders ålder. Rekommendationer är att småbarn och spädbarn inte ska utsättas för direkt solljus eller under dagens starkaste soltimmar. Många barn exponeras trots allt och även om du håller barnet i skuggan kan du behöva applicera solskydd. För barn yngre än 16 år rekommenderar vi alltid solskyddsfaktor 30 eller högre. EVY solskydd är ett kladdfritt och säkert solskydd som håller länge trots tuffa tag! Mousse är enkel och rolig att applicera. Produktens egenskaper gör att mousse tränger in i huden och lämnar en kladdfri yta vilket passar extra bra för barn som rör på sig och vistas i exempelvis sand och vatten. EVY är barnens favorit!

SMINKÖSERNAS FAVORIT

Det kan innebära stora problem om huvudpersonen vid en filminspelning bränner sig i solen. De som är experter på hud och smink – sminköserna, väljer därför EVY för att vara säkra på att de har ett skydd som håller extra länge. Eftersom formulan är matt och kladdfri går den dessutom att applicera ovanpå smink om det behövs. Vid inspelningen av serierna Expedition Robinson och Paradise hotel och Sune- och Tsatsiki-filmerna har alla deltagare och skådespelare skyddats av EVY. Produkterna packas ofta med i sminkösernas väskor för att användas vid inspelningar och fotograferingar runt om i världen.

EXTREMT VÄLTESTAD

För dem som utsätter sig för svåra utmaningar i extrema miljöer är det extra viktigt att kunna lita på sitt solskydd. EVY väljs ofta som solskydd för idrottare som ställer höga krav. Besättningen på EF båtarna under Whitbread Around the World som tillbringade 9 månader till havs, det svenska laget i Mulitsport, som tävlar runt hela jorden och det svenska laget i Atlantic Rowing Race är några de många elitidrottare som väljer EVY. Även det svenska golflandslaget har EVY som sitt officiella solskydd. Så vare sig du dyker, spelar beachvolleyboll, springer marathon eller bergsklättrar i Himalaya, så kan du känna dig säker att ditt solskydd klarar utmaningen.

Atleter som
använder EVY

Läs mer om varför många elitidrottare
och äventyrare väljer att använda EVY.

Vanliga frågor
och svar

 • HUR VET JAG VILKEN SOLSKYDDSFAKTOR SOM PASSAR MIG?
  Vilken faktor du behöver beror på hudtyp i kombination med hur länge du planerar att vistas i solen. Men även faktorer som tid på dagen, plats och typ av aktivitet spelar en avgörande roll. Har du en ljus eller känslig hud är riktlinjen alltid att ju högre faktor desto bättre. Detsamma gäller om du planerar att vistas en hel dag i solen. En vanlig missuppfattning är att endast de med ljus hudton behöver ett ordentligt solskydd. Men sanningen är att ett fullgott skydd är lika viktigt för dig med mörk hudton som den med en redan grundläggande och djup solbränna.  Även om du inte bränner dig synligt så kan din hy skadas av de djupträngande UVA-strålarna, som på längre sikt kan orsaka skador samt hudcancer. En ytterligare riktlinje är att barn under 16 år alltid bör ha SPF 30 eller högre
 • HUR ANVÄNDER JAG EVY?
  Skaka flaskan och håll den upp och ner så att extra gas inte pyser ut. Tryck sedan försiktigt fram önskad mängd mousse. Ta hellre en mindre mängd i flera omgångar för att underlätta insmörjningen. Gnid moussen mot handflatorna tills en vätskeliknande kräm bildas och smörj metodiskt in varje kroppsdel. En handfull mängd är lagom för en vuxen arm. Moussen bör torka efter 5-10 minuter och därefter kännas helt kladdfritt. Torkar den snabbare har du tagit för lite. Detta kan också bero på att din hud är extra torr. Känns huden däremot fortfarande klibbig går det bra att skölja bort överflödig produktmängd med vatten utan att skyddet försvinner. Tänk på att det i fuktigt och varmt klimat kan ta längre tid för moussen att torka. Inför en lång dag på stranden på stranden är vårt bästa tips är att smörja in huden ordentligt på morgonen. Låt torka innan du badar eller sätter på dig kläder. De flesta av våra solskydd är extra vattenfasta och med ett mycket långvarigt skydd. Dock är det viktigt att applicera en tillräcklig mängd för att uppnå den faktor som står på flaskan.
 • HUR FUNGERAR EVY SOLSKYDDS PATENTERADE TEKNOLOGI?

  EVY är baserat på en unik svensk hudvårdsteknologi – där grundformulan fördelas i det översta hudlagret, istället för att lägga sig på ytan. Därför skapar EVY ett mer djupverkande resultat än många andra preparat på marknaden. Effekten blir ett extra långvarigt skydd då formulan stannar kvar i huden utan att påverkas av faktorer som vatten eller svettning som kan skölja av eller torka bort produkten från huden. Genom att stärka hudens barriärskydd hjälper EVY också huden att utföra sina naturliga funktioner – som att skydda och återfukta. Resultatet är ett skydd som likt goretex ger en ökad motståndskraft genom att bilda ett membran som liknar hudens egna försvarssystem, samtidigt som huden kan andas och svettas fritt. EVY skyddar också mot värme, vind, samt ämnen som kan ha en irriterande effekt på huden. Gemensamt för samtliga produkter baserade på EVY solskydds teknologi är den enkla appliceringen och en formula som absorberas snabbt och kladdfritt.

Har du några frågor om EVY?
Ställ din fråga via formuläret nedan, via mail eller facebook.

FLER frågor och svar

Nyheter

Följ oss på facebook och instagram.

Återförsäljare

Fler Återförsäljare

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter angående ditt köp och leverans går det bra att skriva till evy.order@dc-syd.se DC Syd AB,Erik Dahlbergsgatan 45, 271 51 Ystad är vår partner för order och leveranser i Sverige. Det går också bra att ringa på 010-211 55 00

Vill du komma i kontakt med med VD eller har frågor ang. marknadsföring eller liknande, kontakta Margret Pinto på Info@evytechnology.com

Om Företaget